Vážení příznivci dobrého zdraví,
pokud jste stiskli tlačítko „Chci test střevního mikrobiomu“, jste těmi, kteří se zajímají o svůj zdravotní stav, nebo již trpíte nějakou nemocí či potížemi, které chcete řešit.
Odpovím tedy na otázku „Proč bych si měl tento test udělat“ a co mi to přinese pro mé zdraví.
Já, jako léčitel, když jsem se poprvé seznámil s touto metodou, jsem zajásal, protože jsem uviděl poslední článek, který mi v mé „skládačce“ chyběl.
Způsob, jímž pomáhám lidem spočívá v tom, že pomocí informačně energetického léčení stimuluji imunitní systém klienta, pracuji s epigenetikou a ta dokáže, v případě potřeby, přepsat i chybné kódy DNA. Tomu, kdo není nakloněn práci s energiemi, pomáhám biochemickou cestou.
Tedy vytvářím tím podmínky, aby se člověk mohl uzdravit sám pomocí svého vlastního imunitního systému. A to se daří, i když často je imunitní systém oslaben.
Zjednodušeně lze náš imunitní systém označit jako množinu mikroorganizmů, jejichž většina žije v tlustém a tenkém střevě, ale pohybuje se v celém těle. Vzájemně mezi sebou komunikují a komunikují i se střevním nervovým systémem, jakousi neuronovou střevní sítí, která je samostatná, byť je provázána i s mozkem. Je ale právě tak výkonná jako náš mozek.
Tyto mikroorganizmy s námi žijí v symbióze. Je jich asi jeden a půl kilogramu a co do počtu, přesahují počet našich buněk v těle. Pohybují se celým tělem a produkují nám potřebné látky pro život, například enzymy ovlivňující i naše emoce – radost, štěstí zármutek a plno dalších, ale hlavně látky které nás léčí - například bílé krvinky, nebo i signální molekuly, které označí poškozené buňky. Ty potom bílé krvinky rozpustí a vedlejší buňka se rozdělí a tu odstraněnou nahradí novou.
Je možné uvést jen nepatrný zlomek toho, co vše se děje v našem imunitním systému, zvláště, když je to nejméně probádaná oblast zdraví člověka. Pro mnoho lidí bude důležitá zpráva, že jsou zde produkovány i enzymy, které ukládají tuky a další enzymy, které je rozpouští. A ty musí pracovat v rovnováze. Jinak budeme nezdravě hubení, nebo obézní i přesto, že nebudeme téměř nic jíst.
Tedy je velice důležité vědět, v jaké kondici je náš střevní mikrobiom a podle toho upravit stravování - ne držet diety, pokud to nemá specifický důvod. A nebo můžeme využívat i vhodných potravinových probiotických doplňků stravy pro nás a prebiotik především na výživu mikroorganizmů. Často to vyjde levněji, než nákupy biopotravin.
I když je možné informačně energetickým polem pomoci i samostatným mikroorganizmům v našem těle, ty, které nám chybí doplnit energií nelze! A tak doporučuji brát i produkty, které Vám pomohou při závěrečné fázi Vaší terapie dělat „zázraky“.
Jsou lidé, kteří se o své zkušenosti budou chtít podělit i s ostatními. Chtít jim pomoci s řešením jejich zdravotních problému či prevencí zdraví – a funguje to i jako prevence proti covid 19, tak potřebují vědět více.
A budou i tací, kteří, díky provizi firmy, si rádi vylepší svou finanční situaci. Bez práce takových lidí by se o této, pro zdraví velmi důležité možnosti, vůbec nevědělo. A pro ně je v další části firemní prezentace i informace o distribuci za provizi, která vypadá štědrá, ale je obvyklá v obchodním světě. Jen tento systém vypustil řadu drahých mezičlánků a může lépe odměnit koncové pracovníky.
A na závěr nemohu nic jiného, než doporučit využít tuto unikátní příležitost a udělat si test střevního mikrobiomu. Je unikátní i v Evropě. Takovou možnost máme v České republice, protože autor testu doktor Ryšávka je Čech a má tuto metodu patentovánu. Centrální laboratoř, která je v Brně, slouží i zájemcům z ostatních států EU.
Využijte toho, dát si do pořádku své zdraví. V této době je to zvlášť důležité.